Jelenlegi helyEsemények

Események


HiresAli képe

Névnap ami nem lett elfelejtve

Persze Zsani nem felejtett el, úgy mint én.
Kaptam egy remek színű pénztárcát, mivel a régi már kezdett elfáradni.
Nagyon köszönöm neki!

HiresAli képe

Névnap amit senki nem tud

És aki tudja az is elfelejti.

Ez az egyetlen "szerencsétlenség" a nevemben, de mivel magam sem szoktam emlékezni a pontos dátumra, így aká el is felejthetjük.

De azért Boldog Névnapot nekem!

HiresAli képe

A rendszeradminisztrátorok megbecsülésének napja

Július utolsó péntekje már tizedik éve System Administrator Appreciation Day, vagyis a rendszeradminisztrátorok megbecsülésének napja.

A System Administrator Appreciation Day célja, hogy elismerjük mindazok érdemeit, akiken az egész cég működése múlik. Mert valljuk meg, másik igazgatót elég könnyen talál minden vállalat, de olyan embert, aki képes a cég informatikai rendszerét működtetni a szerverektől a titkárnő MP3 lejátszójáig, aki bejön szombat este, mert kapott egy üzenetet, hogy valami probléma van az áramellátással - na, ilyen embert nem egyszerű találni.

HiresAli képe

Évfordulók

Lehetne ez egy nagyon kellemes dolog is. Például, írhatnék arról, hogy egy évvel ezelőtt már Zsanival jártam végig a szeretteim sírjait. Persze ez akár lehetne szomorú is, hiszen elvesztettem őket, csak azért nem az, mivel kaptam helyettük másikat.

Van már vagy két hete, hogy eszembe jutott, hogy a jóisten elvette tőlem a három legfontosabb személyt. Időrendi sorrendben a kutyámat, anyámat és Leventét.

HiresAli képe

Születésnap és lánykérés

Régi, jól bevett szokás a társaságomban, hogy megünnepeljük egymás jelentősebb évfordulóit. Ezen alkalmakkor, összeül a társaság, ajándékot oszt valamilyen formában, majd az este folyamán hol jobban, hol kevésbé de leissza magát, miközben jelentős mennyiségű sztori és beszólás hangzik el. Az ajándékozás egy új formáját is bevezettük az évek alatt, mégpedig oly módon, hogy valaki (leginkább a közvetlen barát, kedves) kitalál valami komolyabb ajándékot, majd súg a bandának, az, pedig összedobja, és közösen felköszöntjük az áldozatot.

Idén, március 2-án Zsani volt a soros szenvedő alany, már amennyiben ez szenvedést von maga után.