Jelenlegi helyBlogok / HiresAli blogja / Névnapi meglepetés

Névnapi meglepetés


HiresAli képe

Írta HiresAli - Beküldve 15 október 2008

Sosem szoktam számon tartani, hogy mikor van a névnapom. Úgy gondolom, hogy ezt nem is igazán nekem kell. Jogos ugyan, hogy nem vagyok benne, a naptárban, de azért viszonylag könnyen kideríthető, hogy mikor is van.

Úgy gondolom, hogy alapvetően az ember családja a mérvadó. Persze nagyon jó néven szoktam venni, ha a barátaim felköszöntenek, de persze nem csinálok belőle túl nagy problémát, ha nem, mivel én is elfelejtem kivétel nélkül az összeset.

Tehát nem tartom túl jelentős eseménynek a dolgot.

Nagy a pofám, mivel a soron következő névnapom tegnap volt, és ennek megfelelően fel is lettem köszöntve Szerelmem által. Méghozzá nem is akárhogyan.

Kaptam 3 könyvet. De azt sem csak úgy, hogy „ne! itt a könyv, óvasd!”.

Szép nagy masnival a tetején, az wc-n találtam rá reggel. Pont ott, ahol a többi éppen aktuálisan olvasott könyvemet tartom. Amolyan „wc-be való” módon. Ez már önmagában is meghatott, de igazán csak akkor teljesedett ki meghatottságom, amikor megnéztem, a címeket.

Kivétel nélkül Durell könyv volt mindhárom, és a pláne az volt benne, hogy kettőt nem is ismertem. De el fogom olvasni! Persze nem hoztam ki őket onnan, hiszen „oda valók”.

Nagyon szépen köszönöm Szerelmem!

Címkék