Jelenlegi helyBlogok / HiresAli blogja / 8 & egy kicsi

8 & egy kicsi


HiresAli képe

Írta HiresAli - Beküldve 17 június 2008

34. hét a terhességből és 9 hónap a kapcsolatunkból. Pontosan ennyi telt el 2007. szeptember 15-óta.

Azóta azért történt velünk egy-két dolog. Ha semmi mást nem említek, mintha a többi jelentéktelen lenne, mint, hogy az is, akkor csak annyit mondok, hamarosan születik egy gyerekünk. Bár ezt a témát vesézgettem korábban is, de nem tudok rendesen napirendre térni a dolog fölött. Lehetne azért egy ilyen kijelentés rosszhiszemű is, de félreértés ne essék távolról sem az. Egyszerűen és közönségesen boldogsággal tölt el a gondolat, hogy a szeretett nőtől, megszületik az oly nagyon óhajtott gyermek.

Igaz, hogy halvány lila fingom nincs mi lesz az után!? Az még csak oké, hogy megszületik, és mint rendesen minden rendben lesz Vele is meg az Anyjával is, de kérdem szépen, utána mi lesz???

4 éves kortól nagyjából sejtem mi van, de azért a 0 és 4 között van még néhány másodperc. Na meg a 4 éves csemete lány volt, és ráadásul nem teljesen a sajátom. Gondolom azért a sajáthoz az ember egy „picit” másképpen viszonyul.

Fiúgyermekben olyan szempontból otthon vagyok, hogy még emlékszem egy csomó dologra a saját gyerekkoromból. Ha ebből indulok ki, hát akkor abban nem lesz köszönet. Én elég horror kisgyerek voltam, de anyám is meg nagyanyám is imádott. Pedig megtettem mindent, hogy a környezetemet romba döntsem.

Ha az enyém is ilyen lesz, nem fogunk unatkozni, és az anyjával szemben én biztos jól fogok szórakozni!

Meglátjuk! Szülessen meg rendben, csendben és nagyon gyorsan, és a lehető legkevesebb probléma nélkül. Utána meg kiderül. Nagyban számítok az anyai ösztönökre. A fáma nem beszél az apaiakról, de remélem nem fog cserbenhagyni.